Dierenafdeling

Wij verkopen onder andere:

Allemaal verkrijgbaar bij ons in de winkel!

  • Geschikte voeding voor ieder huisdier
  • Verschillende A-merken
  • Vernieuwde afdeling
  • Breed assortiment

Ons assortiment bestaat uit diervoeding, snacks, speelgoed, krabpalen, halsbanden, verzorgingsproducten, hooi etc. Alles wat u nodigt heeft voor uw huisdier vindt u bij tuincentrum Aralia!

Vooraanzicht van de tuincentrum Aralia
Ronde foto van de Aralia folder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuws en evenementen!

Welkom bij de Dierenafdeling van Aralia!

Hier begrijpen we dat huisdieren een speciale plek in ons leven hebben. Daarom hebben we een uitgebreide en zorgvuldig samengestelde dierenafdeling waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je geliefde huisdieren. Of je nu een trotse hondenbezitter, een kattenliefhebber of een vogel enthousiasteling bent, wij hebben een breed scala aan producten en accessoires om aan al je behoeften te voldoen.

Onze dierenafdeling is gevuld met geschikte voeding voor ieder huisdier van verschillende A-merken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je huisdieren de beste voeding krijgen die ze verdienen. We begrijpen dat elk dier uniek is, met verschillende behoeften en voorkeuren, en ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste voeding voor je huisdier.

Naast voeding bieden we een uitgebreide selectie van accessoires en benodigdheden. Van comfortabele manden, speelgoed en halsbanden voor je hond, tot krabpalen, kattenbakken en kattenspeelgoed voor je kat. We hebben alles wat je nodig hebt om het leven van je huisdier comfortabel en plezierig te maken.

Voor vogelliefhebbers hebben we een breed scala aan vogelkooien, voeding en vogelspeelgoed om een ​​veilige en stimulerende omgeving voor je gevleugelde vrienden te creëren.

De gezondheid en het welzijn van alle dieren staat op nummer 1. Daarom werken we samen met betrouwbare leveranciers die hoogwaardige producten leveren en zorgen we ervoor dat onze dierenafdeling voldoet aan alle nodige normen en regelgeving. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor je klaar om advies te geven en al je vragen te beantwoorden.