Inschrijven klantenkaart

Klantenkaart Tuincentrum Aralia

Gratis klantenkaart

punten systeem aralia

Spaar punten bij iedere besteding

500 punten systeem

Verzilver korting

Aralia korting badge

Extra acties & aanbiedingen

Ontdek de voordelen van de Aralia Klantenkaart!

Bij Aralia geloven we in het belonen van onze gewaardeerde klanten en het bieden van een unieke winkelervaring. Daarom hebben we de Aralia Klantenkaart geïntroduceerd, speciaal ontworpen om jou als klant te waarderen en te verwennen.

Met de Klantenkaart geniet je van exclusieve voordelen en privileges. Als kaarthouder profiteer je van speciale kortingen, aanbiedingen en acties die alleen beschikbaar zijn voor leden. Of het nu gaat om korting op tuinplanten, accessoires of tuingereedschap, je zult als eerste profiteren van aantrekkelijke prijzen en speciale deals. Naast kortingen en aanbiedingen belonen we ook je loyaliteit met punten. Bij elke aankoop die je doet met je Klantenkaart, verdien je punten die je kunt inwisselen voor korting. Bij 500 punten krijg je €10 korting.

Met de Aralia Klantenkaart blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen. Als kaarthouder ontvang je regelmatig updates en uitnodigingen, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe producten, seizoensgebonden aanbiedingen en interessante activiteiten in ons tuincentrum.

Vraag jouw klantenkaart gemakkelijk en geheel gratis aan via bovenstaande formulier of vraag ernaar bij onze klantenservice-balie in de winkel. 

Ronde foto van de Aralia folder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuws en evenementen!