Kerstshow

Wij verkopen onder andere:

Allemaal verkrijgbaar bij ons in de winkel!

  • Grootste Lemax assortiment
  • Laat je inspireren door de nieuwste trends
  • Ieder weekend kan je genieten van heerlijke appelflappen,
  • saucijzenbroodjes en amandelbroodjes.

Laat je inspireren door de nieuwste kersttrends en -kleuren van 2017 bij Tuincentrum Aralia! Industrieel, natuurlijk, romantisch…onze trendexperts hebben weer met zorg alle knusse woonhoekjes ingericht.

Vooraanzicht van de tuincentrum Aralia
Ronde foto van de Aralia folder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuws en evenementen!

Stap binnen in een wereld vol magie en verwondering, waar de geest van Kerstmis tot leven komt.

Onze jaarlijkse kerstshow biedt een unieke ervaring die u in de feestelijke stemming zal brengen.

Laat u betoveren door prachtig versierde kerstbomen, schitterende lichtjes en een overvloed aan feestelijke decoraties. Wandel langs onze uitgebreide collectie kerstornamenten, kerstverlichting en andere kerstaccessoires om uw huis in een warme kerstsfeer te hullen.

Ontdek de nieuwste kersttrends en traditionele klassiekers in ons assortiment, zodat u uw eigen unieke kerststijl kunt creëren. Onze kerstexperts staan klaar om u te inspireren en te adviseren bij het vinden van de perfecte decoraties voor uw kerstviering.

Kom en beleef de betovering van Kerstmis tijdens onze kerstshow. Laat u inspireren, geniet van de gezellige sfeer en bereid u voor op een onvergetelijk feestseizoen!

Naast onze ruime keuze aan bestratingsmaterialen, bieden we ook deskundig advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw project. Of u nu een doe-het-zelver bent of liever het werk aan professionals overlaat, wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het bestratingsproces.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van bestrating en transformeer uw buitenruimte in een ware oase van schoonheid en functionaliteit. Begin vandaag nog met het realiseren van uw droomontwerp met onze hoogwaardige bestratingsproducten en expertise.