Tuingereedschap

Wij verkopen onder andere:

Allemaal verkrijgbaar bij ons in de winkel!

  • Online webshop
  • Officieel Gardena dealer
  • Tot 25 jaar garantie op Gardena tuingereedschap
  • Losse onderdelen leverbaar

Ons assortiment tuingereedschap bestaat uit het klassieke tuingereedschap, zoals: bezems, schoffels, scheppen, snoeischaren etc. En daarnaast bieden wij elektrisch tuingereedschap en
moderne watergeefsystemen aan.
Tuingereedschap kunt u ook bestellen via onze webshop.

Vooraanzicht van de tuincentrum Aralia
Ronde foto van de Aralia folder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuws en evenementen!

Ontdek het uitgebreide assortiment tuingereedschap bij Aralia!

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met ontwikkelen van je groene vingers, wij hebben alles wat je nodig hebt om je tuin te onderhouden en te verzorgen. Ons assortiment tuingereedschap bestaat uit klassieke gereedschappen die onmisbaar zijn in elke tuin. Van bezems en schoffels tot scheppen en snoeischaren, we bieden hoogwaardig handgereedschap dat je helpt bij het verwijderen van onkruid, het bewerken van de grond en het onderhouden van je planten.

Daarnaast hebben we een selectie van elektrisch tuingereedschap dat je werk efficiënter en gemakkelijker maakt. Van grasmaaiers en heggenscharen tot bladblazers en trimmers, ons assortiment elektrisch gereedschap biedt krachtige en betrouwbare oplossingen voor al je tuinklussen.

Bij Aralia streven we naar gemak en keuze voor onze klanten. Daarom kun je ons tuingereedschap ook eenvoudig bestellen via onze webshop of kom langs in onze winkel. Ons deskundige personeel staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw tuin behoeften.