Tuinhout

Wij verkopen onder andere:

Allemaal verkrijgbaar bij ons in de winkel!

  • Bezorgservice
  • Wij berekenen hoeveel tuinhout u nodig heeft
  • Kant-en-klare tuinschermen
  • Samenwerking met hoveniers

Ons assortiment tuinhout bestaat uit planken, balken, schuttingen, natuurlijke afscheidingen, kweekbakken, zandbakken, overkappingen, tuinhuizen, etc. Kom gerust langs om ons gehele assortiment te bekijken.

Vooraanzicht van de tuincentrum Aralia
Ronde foto van de Aralia folder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuws en evenementen!

Uitgebreid assortiment duurzaam en hoogwaardig tuinhout

Voor al uw buitenprojecten. Of u nu op zoek bent naar hout voor een schutting, terras, pergola, tuinhuisje of ander tuinproject, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Ons tuinhout is zorgvuldig geselecteerd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en lang mee te gaan. Met ons diverse aanbod aan houtsoorten en afmetingen kunt u uw tuinprojecten naar eigen wens en stijl realiseren.

Creëer een warme en uitnodigende sfeer in uw buitenruimte met ons prachtige tuinhout. Of u nu een doe-het-zelver bent of professionele hulp inschakelt, ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van het juiste tuinhout voor uw project.

Ontdek de vele mogelijkheden van tuinhout en geef uw tuin een prachtige en natuurlijke uitstraling met onze hoogwaardige houtproducten. Begin vandaag nog met het realiseren van uw droomtuin met ons kwalitatieve tuinhout!