Algemene voorwaarden klantenkaart

1. De klantenkaart is niet te gebruiken bij andere tuincentra in Nederland maar uitsluitend bij Tuincentrum Aralia in Hellevoetsluis.
2. Elke euro die bij Tuincentrum Aralia wordt besteed, levert 1 spaarpunt op. Alleen op veranda’s, tuinmeubelen en op bestrating en borderelementen van beton en natuursteen krijgt u geen spaarpunten. Ook op aanbiedingen, kadobonnen, afgeprijsde artikelen of artikelen waar al (staffel)kortingen op verleend worden krijgt u geen spaarpunten.

3. De spaarpunten kunnen worden verzilverd voor contante korting.

4. Inwisselen van spaarpunten kan al vanaf 100 punten.

5. Het spaarsaldo vervalt wanneer u meer dan een jaar niets bij ons hebt gekocht.

6. De met de klantenkaart gespaarde korting is op alle producten te besteden.

7. De klantenkaart is niet te gebruiken in combinatie met andere spaaracties.

8. Persoons-, spaar- en aankoopgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld door Tuincentrum Aralia en worden niet aan derden verstrekt.

9. De verplichte onderdelen van het inschrijfformulier dienen volledig ingevuld te zijn om gebruik te kunnen maken van de klantenkaart.

10. De klantenkaart kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan in de voorwaarden zijn opgenomen.

11. Tuincentrum Aralia is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van de klantenkaart.

12. Bij (een vermoeden van) fraude of misbruik heeft Tuincentrum Aralia het recht om de voordelen die aan het gebruik van de klantenkaart verbonden zijn, niet te verstrekken.

13. Indien de algemene voorwaarden veranderen, verklaart u zich door het voortgezette gebruik van de klantenkaart akkoord met de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

14. Wijzigingen in uw persoonlijke situatie, zoals een verhuizing, kunnen worden doorgegeven aan Tuincentrum Aralia, Kreekweg 2a, 3223 LJ Hellevoetsluis.

15. Tuincentrum Aralia behoudt zich het recht voor om de klantenkaart op ieder moment op te heffen.

16. Bij inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden verbonden aan de klantenkaart.